Befirka
---------------------------------------------

Ez itt az Állati Ábécék honlapjának,
illetve az Állati Állati és Állati Növényi Ábécé című köteteknek a Vendégkönyve. A beírás e-mailben (lásd Kontaktusok), illetve a honlaphoz tartozó blog egyik bejegyzésének kommentárjaként történhet; utóbbihoz kéretik a szívre kattintani!

-------------

Az eddigi befirkák:

A minap kölcsönadtam a barátnőmnek a két ábécé-kötetemet, amelyek aztán elég nehezen kerültek vissza hozzám. Mint kiderült, azért, mert az unokájának napokon át el kellett olvasnia esténként, elejétől a végéig. Ezen én csak azért csodálkoztam, mert azt hittem, a versek humorát csupán a felnőttek érthetik igazán, de nem: ezek szerint minden korosztálynak jókor jöttek. Egyébként nekem különösen az Állati Növényi Ábécé tetszett, de mindkét kötet bravúros; bájos, szokatlan humorát is nagyra tartom. A rajzok nem nyerték meg ennyire a tetszésemet, viszont a fent említett unokának, Jázminnak kifejezetten tetszettek az illusztrációk is, igen mulatságosnak találta azokat.
Döme Zsuzsa, Szombathely (2011.07.30.)

Zsuzsi lányunk és osztálya néhány hete ért a magyar ABC végére, így új könyveteket azon melegében kézbe is vette és élvezte. Köszönet érte! Kardos Kriszta (2010.11.22.)

Jelentem, az Állati Növényi Ábécé spenótostul, céklástul, üszöggel, tyúkhúrral megérkezett hozzám! Mint biológus és mint versszerető is mondom: rég szórakoztam ennyire jól! Hatalmas, fenomenális, irigylésre méltó! Fantomlazac (2010.11.19.)

Kedves Ervin! Zoli azt üzeni, hogy magalkottad a modern korok Ablak-Zsiráfját! Gratulálunk Neked ehhez a szép és igényes könyvhöz! Szeretettel: Rácz Katalin (2009.12.07.)

Fiúk, kik már nyilván korosodó urak! Fogadjátok örömem és irígységem. Jó látni Benneteket és jó, hogy a lényeg alig változott. BéTé (2009.12.03.)

Kedves Ervin! Megboldogult úrfikorunkból őrzök egy rigmust:"Kicsi az ország, sok a katona, hej, orosz testvér, menjetek haza!" Elhangzott 1988 nyarán egy pilisborosjenő ház 16 méter magas kéményén. Előadó: Galkó Balázs. Remélem emlékszel. Talán még az oroszok sem felejtették el. Ezt küldöm viszonzásul a nagyon tetsző elmejátékotokért. Szeretettel: Lőrinc (2009.12.03.)

Kérem szépen, miért csak a bivalyokról verselhetnek a poéták? Mint elkötelezett cicabarát szeretnék kérni egy lehetőséget a macskáknak is!
Tiszteletteljes köszönettel: Citrancs (2009.11.25.)

Kedves Citrancs, félő, veszélyes lenne annak a kis cirmos lábatlankodónak ott a komor bivalyok között... A szerk.

Amióta a sors összehozott minket az arnolfiakkal, jelentősen megnövekedtek a szellemi kalandok az éltünkben. Nemcsak permanensen, hanem fokozódóan. Ugyanez mondható el az Artemisz Kiadóról is, akiket szintén izgága műélvezet vezérel. Klassz, amikor az ilyen törekvések egyszercsak összeérnek és dagadnak, dagadnak...Susanna Lakner (2009.11.16.)